Gulvpleje

Gulvpleje bruges til at gøre trægulvet yndigt og bevare en slidstærk overflade. Gulve af træ plejes forskelligt hvilket betinges af stand og overflade. Den rigtige gulvpleje afpasses efter gulvvedligeholdelsenog gulvrengøringen i privaten.

Hvad forstås ved gulvpleje?

Der er nu noget hyggeligt og dejligt med træ og trægulve i privaten. Gulve af træ giver boligen noget helt exceptionelt, i stuen, gæsteværelset eller et hovedkontor i en erhvervsvirksomhed. Træ giver en følelse af velbefindend, finhed og stemning på én gang. Ved at pleje, rengøre og vedligeholde et parketgulv eller plankegulv godt, vil du have en gulvløsning som holder i årevis.

Gulvpleje og gulvrengøring af trægulve?

Det er vigtigt at der anvendes de passende plejemidler til vedligeholdelse og rengøring af parketgulve. Fejl benyttelse af rengøringsmidler er med til at ødelægge og misfarve gulvene. Det kan tilmed give problemer at efterlade plankegulve for vådt ved rengøring. Ligegyldig hvilken ny overflade parketgulvet eller plankegulvet har, må det ikke være vådt/fugtigt i lang tid. Kraftige rengøringsmidler på gulve af træ kan ødelægge overfladen.

Gulvpleje af lak, olie og lud plankegulve?

Har du et ludbehandlet parketgulv eller plankegulv bør det vaskes med sæbespåner eller en natur sæbe til trægulve. Gulve med lak kan med fordel rengøres med universal rengøringsmiddel eller et par dråber opvaskemiddel. olieret gulve kan vaskes med gulvsæbe eller oliepleje, som ganske enkelt blandes i vand.

Hvornår gulvvedligeholdelse og hvornår gulvpleje?

Vi tilbyder gulvvejledning om gulvpleje, gulvrengøring samt gulvvedligeholdelse. Dersom boligen har et slidt og grimt parket eller plankegulv, kan det være fristende med en gulvsanering og gulvudskiftning. Tit behøver du ikke at erstatte dit plankegulv eller parketgulv, men kan tage til takke med en gulvslibning. Gulvfagmanden har i massevis af slags gulvrenovering, herunder efterbehandling, afslibning samt gulvafhøvling, hvorefter dit udtjente plankegulv eller parketgulv omdannes til nyt. Vi bruger gulvafslibning, fuldslibning og let slibning til renovering.

Hvad er en fuldslibning?

En fuldslibning giver ofte det nydeligste løsning. Her slibes træet helt, så efterbehandlingen udføres på nyslebet træ. Herefter kan der påføres en ny behandling med olie, lak, sæbe og voks. Et unikt udtryk fås med gulvmaling eller gulvbejdse, så det er blot fantasien som sætter grænser.

Hvad forstås ved let afslibning?

Her afslibes trægulvet kun meget let med fint slibepapir eller et slibenet. Teknikken egner sig bedst til genopfriskning af gulvet med olie, lud, voks eller sæbe. Gulvoverfladen ‘nulstilles’ så er helt ren og klar til en ny overflade. Kontakt os gerne for yderligere rådgivning om afslibning, vedligeholdelse og rengøring og gulvpleje.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes