Gulvafhøvling

Gulvafhøvling tilbydes her af kompetente fagfolk med års erfaring indenfor afhøvling. Behøver dit trægulv til en gulvafhøvling? Er hjælpen nær med billig afhøvling priser. Har du et plankegulv med bølger eller en vanskelig gulvoverflade? Er en gulvafhøvling måden. I tilfælde med fernis eller anden beskadigelse, kan gulvafhøvling også være en alternativ.

Hvornår anvendes en gulvafhøvling?

Lim eller fuldmaling kan også være genstande som er skyld i, at en gulvafhøvling er påkrævet. Ligesom bølger og skævheder i trægulvet er en en hård nød at knække. Her vil det være nødvendigt istandgøre trægulvet med den store gulvhøvler en såkaldt ‘gulvhøvl’. Afhøvling anvendes på plankegulve, hvor en gulvafslibning ikke slår til, for eksempel ved:

 • Niveauforskelle
 • Vaskebræteffekt
 • Limrester
 • Spartel
 • Huller og hakker
 • Gulvmaling
 • Fernisbehandling
 • Kraftig lakoverflade

Hvad forstår man ved en gulvafhøvling?

Afhøvling af bræddegulve er et reparationsarbejde, hvor de lokale gulvfolk må være grundig eller erfaren. Enhver unøjagtighed kan give høvlemærker eller niveuforskelle i træet. Afhøvling stiller store minimalkrav til fagmanden, da den store høvlemaskine rigtig tager fat. Der afhøvles 1 – 5 mm af træets overflade, hvilket også er muligt ved meget beskadigede og ødelagte gulve. Vi har ekspertisen, kompetencen, erfaringen og ved netop hvilke tiltag der skal udføres. At høvle et gulv kræver påpasselighed, og må ikke laves som gør-det-selv afhøvling. Såfremt høvlingen ikke eksekveres godt nok, kan det blive omstændigt og dyrt at redde, når man først er gået igang. Hjemmegjort afhøvling kan i værste fald gøre gulvbrædderne så tynde, at de flækker. Benyt derfor altid en professionel til din gulvrenovering. Her får du billig afhøvling priser, kvalitets gulvopfriskning og dag-til-dag udførelse.

Gulvafhøvling og gulvslipning

Når gulvafhøvlingen er foretaget vil gulvet fremstå ru og flosset. Derfor afsluttes der med en afslibning, for at få den rigtige finish før efterbehandlingen igangsættes. Her kan gulvplankerne påføres olie, voks, sæbe, lud eller bejdse, eventuelt med hvid lud, hvid lak eller hvid olie. Den efterfølgende afslibning må være en grovslibning, polering, mellemslibning, let slibning og en finslibning. Hos os får du grundig vejledning om gulvbehandling, eller du kan få flere oplysninger under fanen gulvbehandling på vores hjemmeside. Endvidere er du selvfølgelig altid velkommen til at ringe eller skrive til os såfremt du har spørgsmål. Der skal være sikkerhed for, at du får svar på alle dine spørgsmål om gulvafhøvling og gulvafhøvling, hvilket er en del af vores gode gulvservice.

Kan dit trægulv fornyes?

Efter en afhøvling, gulvslipning og gulvbehandling, bliver de fleste massive gulve som nye endnu engang. Du vil ikke kunne se, at gulvbrædderne har været mangelfuld. Bræddegulve skal altid behandles godt samt plejes, vedligeholdes og rengøres så godt som muligt. Gulvafhøvling kan kun laves af et ganske få antal gange, og derfor er afhøvling den aller sidste valg. Ved vores arbejde med gulve får vi mange relevante spørgsmål, for eksempel:

 • Guide til høvling
 • Hvad koster afhøvling?
 • Gulvafslibning leje af maskine
 • Hvad er gulvafslibning?
 • Leje af maskiner til afhøvling
 • Maskiner til gulvafhøvling
 • professionel høvling
 • Høvling priser udland

Her på siden vil vi altid forsøgeat svare på disse og andre gulvrelaterede spørgsmål. Ifald du har lyst til vejledning eller har spørgsmål til os, er du mere end velkommen til at ringe.

Ønsker du hjælp til gulvafhøvling?

Din gulvmand kan altid fortælle dig, om en gulvafhøvling er sandsynlig. Såfremt dit trægulv trænger, så skriv gerne og få afhøvling pris}. Såfremt du er i tvivl, kigger vi gerne forbi for en snak om dit trægulv. Vi tilbyder altid billig afhøvling priser samt kort ventetid i Aarhus, København og Odense samt alle andre steder På Sjælland, i Jylland og på Fyn. Vi glæder os til at forny dit slidte og gamle trægulv med en gulvafhøvling.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes