Dørtrin

Dørtrin betyder også fodtrin, fodspark, tærskler, dørtærskler og bundkarm er et af de mest udsatte bygningsdele der findes. De er offer for slid og spark i større grad end hjemmets trægulv. Afslibning af dørtrin udføres af os, dit solide og lokale gulvfirma med stor erfaring og viden. Vi varetager alle typer opgaver indenfor gulvbranchen, herunder afslibning af dørtrin, trapper og gulve.

Hvor får jeg billig afslibning af dørtrin?

I fald du har plankegulve eller parketgulve, må enhver gulvforbedring blive udført af vore dygtige lokale medarbejdere. Ikke for det så er vores specialitet gulvafslibning, gulvbehandling og gulvafhøvling, hvor vores kompetancer, erfaring og ekspertiser virkelig finder sin plads. På trods spænder vore arbejdsområder vidt lige fra afslibning af dørtrin til afhøvling af parketgulve og plankegulve og store gulvopgaver. Uanset hvilket gulvarbejde vi løser, vil du få en fornuftig gulvløsning med tilfredshedsgaranti.

løft din hjertets udkårne over dørtrinnet!

Det er familietradition at gommen bærer bruden over dørtrinnet efter bryllupet. Her bydes bruden velkommen i hjemmet for familiens fremtidige liv umiddelbart efter brylluppet.

Hvad er et dørtrin?

Anbringelsen af dørtrin er konstant den værst tænkelige og tilfører en stor del stød, slid og knubs. Det betyder, at materialet ofte er af en hårdt træ, som kan udholde den store belastning og ubeskyttethed. Den hårdeste træsort i Danmark er eg. Så derfor er en god del dørtrin udført i egetræ og eg. Typisk vil rummenes dørtrin få den samme overfladebehandling som de omliggende gulve af træ har. Dette skaber en harmonisk helhed og giver et rigtig fint udfald.

Bundstykke eller dørtærskel?

Et dørtrin har en hel del betegnelser, som ofte benyttes planløst. Herunder:

  • Dørtærskel
  • Bundstykke
  • Fodtrin
  • Fodspark

Dørtrin er et lavstammet trin i bunden af døråbningen, der i bredde og længde svare til dørens underkant. Det har en støjdæmpende effekt og har en isolerende effekt. Det giver en naturlig rumopdeling, der er funktionel ved pleje, rengøring og vedligeholdelse.

Hvorfor fremstilles dørtrin i egetræ og eg?

Som tidligere nævnt, kommer dørtrin for en forrykt stor udnyttelse. Dette gør dem sarte og vil kræve hyppigere slibning end gulve og en kraftig gulvbehandling. I i massevis gulvopgaver lakeres trinnene skønt trægulvet får en anden gulvbehandling som lud, sæbe, olie eller voks

Hvorfor er mange dørtrin runde?

Slitage og flere års belastning af dørtrin i bløde træsorter kan blive så slidt, at de udhules på midten. Dette opleves ikke mindst ved bløde træsorter som gran, fyr og lærk der har været praktiseret i mange generationer. meget slidte dørtrin kan i almindelighed slibes plane, men vi ser jævnligt sager hvor en sanering er bydende nødvendig.

Dørtrin er ofte en del af dørkarmen

Bundkarme, fodspark, bundstykker og fodtrin er alle en del af selve karmen. I en hel del nye moderne huse og lejligheder har trægulvene ingen dørtrin.

Fodtrin eller fodspark?

Ved at vælge trin i eg og egetræ, bruges den hårdeste træsort vi har i Skandinavien og Danmark. Hermed fås et ubeskrivelig solidt trin med fin holdbarhed og kvalitet.

Fagmand i høvling af dørtrin

Vi er experter i gulvafsibning, gulvbehandling samt afslibning af dørtrin, bordplader, køkkenbordplader, tærsklersamt vindueskarme af træ. Kontakt os derfor gerne for en snak om dine trægulve, og få billig afslibning af dørtrin i dit bolig og hjem.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes